Officiële webshop Rebelz Verzending binnen 1-3 werkdagen Gratis verzending binnen NL

Welke maat past bij mij?

De verkeerde maat besteld? Het kan iedereen overkomen. En als je even pech hebt, vergeet je het artikel ook nog eens om te ruilen en blijft het ergens achter in je kast liggen. Zonde!

Rebelz besteedt daarom veel tijd aan het draagcomfort en de pasvorm. Doordat wij onze kleding zelf ontwerpen, al jaren intensief samenwerken met onze fabriek en onze kleding zelf doorpassen, kunnen wij de maatinformatie zo specifiek mogelijk maken. Pas als wij zeker zijn van én meer dan tevreden zijn met de pasvorm en kwaliteit, komt de kleding in onze webshop en in de winkels de hangen.

De materialen die wij gebruiken, zijn geschikt voor de wasmachine en droger. Wil je weten hoe je zo lang mogelijk kunt genieten van je kleding? Check dan even onze uitleg van alle wassymbolen.

Maatvoering bovenkleding

Onze kleding wordt ontworpen voor het gemiddelde vrouwelijk postuur en vormt de basis voor al onze items. In de onderstaande tabel zie je welke maat het beste bij jou past. Het enige wat je hoeft te doen, is je borstomvang te meten. Meet het aantal centimeters over het volste gedeelte van je borstkas, dit bepaalt jouw maat voor onze bovenkleding. Simpel toch?!

Kom je er niet helemaal uit of twijfel je toch over de maat? Neem dan even contact met ons op, wij adviseren je graag!


Maat borstomvang
Maat Borstomvang
S 90 - 94 centimeter
M 95 - 98 centimeter
L 99 - 102 centimeter
XL 103 - 106 centimeter