Officiële webshop Rebelz Verzending binnen 1-3 werkdagen Gratis verzending binnen NL

Rebelz' story

In 2014 heeft Rebelz Collection haar eerste stappen gezet als Nederlands modelabel, ontworpen en ontwikkeld in Amsterdam. Vanaf de start heeft het kleine team de volledige regie van haar kledingcollecties – van idee, ontwerp, tot en met de styling en uiteindelijke verkoop aan onze retailers – in eigen hand.
Iedere maand presenteert Rebelz een nieuwe betaalbare collectie voor de modebewuste vrouw. Ieder item is bijzonder of uniek omdat wij de items in een geringe hoeveelheid laten produceren. De collecties worden geproduceerd in ons eigen atelier in Azië en zijn te vinden in geselecteerde boetieks door heel Nederland. Precies weten waar? Check dan onze storelocator.

Anytime, Anywhere

Anytime, anywhere; dat is waar het bij Rebelz om draait. Of je nou naar kantoor gaat en daarna direct een date hebt, een lunchafspraak met vriendinnen hebt of gewoon een avondje thuis op de bank wilt zitten, in een Rebelz outfit kan het allemaal. Wij kiezen zelf met zorg onze stoffen en letten hierbij op de kwaliteit en pasvorm voor het beste comfort. Ontdek onze uitgebreide collectie of doe inspiratie op!

Real Rebelz

Nieuwsgierig naar wat wij allemaal doen? Graag nemen wij jullie mee in de wereld van Rebelz. Als team hebben wij alle facetten van de ontwikkeling van de maandcollecties in eigen beheer en geven jullie dan ook graag een exclusief kijkje in onze keuken. Kijk je mee?