Officiële webshop Rebelz Verzending binnen 1-3 werkdagen Gratis verzending binnen NLDo you love Rebelz?

Dan zoeken wij jou! Rebelz is altijd op zoek naar verkooppunten om mee samen te werken.

We brengen 10 keer per jaar een stijlvolle collectie uit, waarbij kwaliteit en pasvorm centraal staan. Onze collecties sluiten bovendien goed op elkaar aan, waardoor de verschillende collecties goed met elkaar te combineren zijn. Altijd met het uitgangspunt: Anytime, Anywhere.

We werken samen met verkooppunten in heel Nederland en België en zorgen ervoor dat jij het enige verkooppunt bent in de directe omgeving. Daarbij vragen we je niet om een vast bedrag per maand te besteden, maar juist om een beeld neer te zetten. Door maandelijks een afspraak te maken met onze salesdames - bij ons in de showroom of bij jou in de winkel - groeien we hier samen naartoe.

Bovendien nemen we jouw winkel op in onze store locator op onze webshop. Zo kunnen we klanten gemakkelijk naar jou doorverwijzen, direct en indirect. En uiteraard kun je in je eigen marketinguitingen gebruik maken van de prachtige foto's die wij maandelijks met onze partners delen.

Zie jij een match of heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Tot snel!

Liefs,

Team Rebelz